In Nederland kost een celdag ongeveer € 300,00 afgerond naar boven (immers nog wat extra vervoer, begeleiding, + tv + mobieltje + kleedgeld + vitamientjes etc. in het onderstaande geval)

22 jaar x 365 dagen = 8030 x 300 = € 2.409.000,00 voor dit bedrag kunnen we 160.600 uur hulp geven aan bejaarden, gehandicapten of verwaarloosde kinderen in Nederland.

Waar hebben we het in hemelsnaam over? Over moordenaar Joran van der S.! Hij wil in Nederland zijn 22 jaar straf komen uitzitten in plaats van het cellulair vertoeven in de frisse berglucht van Peru.

Kunnen we dat geld niet veel beter geven aan de creperenden in Nederland? Ik ken een bejaard echtpaar, zij kan haar armen nog bewegen en hij zijn benen. Zo vormen ze samen nog één lichaam en rommelen hijgend en vallend door hun huis. Ze krijgen geen zorg! Bij andere oudjes moet je regelmatig met een tas boodschappen langs gaan anders hebben ze niet te eten… En zo zijn er duizenden in Nederland die chronisch het eind van de maand niet halen!

Maar we blijven positief! Als de staat Joran van der S. naar Nederland haalt hebben ze bepaald geen maling aan hem…., maar helaas wel aan de Nederlandse bevolking! Het is gelukkig nog niet zo ver…. Laten we er met z’n allen over stemmen, dat is wel zo democratisch! Een Facebookreferendum gaan houden! J.v.d.S. wel of niet naar Nederland? De staat kan de wil van het volk niet botweg naast zich neerleggen, dat is zeker! Geldermalsen is daar een goed voorbeeld van. Of al die andere tot de verbeelding sprekende gebeurtenissen vervuld van de vuurspuwende woede van het volk.