EERSTE DONATIE REIKICIRKEL VOOR DIEREN
 Seniorenclub
Op maandag 21 december toog een delegatie van het bestuur van de Reikicirkel voor Dieren naar Wassenaar. Daar bevindt zich namelijk ‘het gezelligste dierentehuis van Nederland’, zoals de Nationale Dierenzorg hun Seniorenclub noemt.

Aan deze club is door de Cirkel een donatie gedaan van 200 euro, onze eerste donatie na ruim een jaar reiki sturen naar dieren in pijn of stress. U vindt het volledige financieel overzicht trouwens op onze website www.reikicirkelvoordieren.nl

Op de foto ziet u de symbolische overhandiging door ons bestuurslid Jan C. van der Heide aan de heer Marc van Dijk, directeur van de Nationale Dierenzorg.

Dierenzorg ontvangt geen overheidssubsidie en is dus geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven. Elk bedrag is daarom welkom. Het bestuur van de Reikicirkel voor Dieren koos dan ook graag voor dit sympathieke doel als bestemming voor onze eerste donatie.

Want we lezen in hun folder:

Stel: u verhuist naar een verzorgingstehuis en uw bejaarde dier mag niet mee, uw dier heeft medische problemen waardoor verzorging thuis te zwaar wordt of uw kinderen blijken ineens allergisch te zijn. Wat nu….?

De redenen waarom mensen niet meer zelf voor hun hond of kat kunnen zorgen zijn talrijk. De Seniorenclub biedt uitkomst! De Seniorenclub is het eerste bejaardentehuis voor honden en katten in Nederland. Net als mensen leven onze ‘bewoners’ op van aandacht en goede zorg.

De Seniorenclub is een onderdeel van Stichting Nationale Dierenzorg, gevestigd in een monumentale boerderij in Wassenaar. Nationale Dierenzorg werd in 1926 opgericht door enkele hofdames van koningin Wilhelmina en is uitgegroeid tot een veelzijdige dierbeschermende organisatie bestaande uit een asiel, pension, dierenambulance, hondencrèche en dierenbejaardentehuis.

Met bijna 90 jaar ervaring heeft Nationale Dierenzorg veel expertise in huis. Een team van professionele medewerkers versterkt door gemotiveerde vrijwilligers zorgt er voor dat het de dieren aan niets ontbreekt. Ook staan ze klaar met raad en daad voor mensen.

Zo biedt Nationale Dierenzorg een vangnet voor mens en dier!

Voor meer informatie www.ndz.nl en www.seniorenclub.nl